U wilt uw boot verkopen?

Barat.nl weet als geen ander wat het voor u betekent om uw schip te verkopen. Daarom aan ons de taak om dit zo zorgvuldig mogelijk te doen.

De verkoopschepen bij Barat.nl worden verkocht vanaf hun eigen ligplaats, zo kunt u uw schip blijven gebruiken. In overleg met u worden bezichtigingen gedaan onder begeleiding van de makelaar of van U. Zo staat uw schip altijd onder toezicht en blijft deze in de staat zoals het schip is.

Wij adverteren niet alleen op onze eigen website maar ook op 20 tal van andere websites zowel nationaal als internationaal. Naast het online adverteren, maken we ook gebruik van de traditionele marketing door te adverteren in de bekende botenbladen van Nederland. Tevens zijn wij vertegenwoordigd op beurzen zoals de HISWA, de Gebruikte boten beurs Hoorn en de Botenbeurs in Gorinchem. Samen met de verkoper maken we een verkoopplan en bespreken we de “unique selling points” van het schip. Zo kunnen we het onderscheid maken in het botenaanbod en juist uw boot laten opvallen.

Wij weten als geen ander hoe je kunt opvallen op het internet. En daardoor kunnen wij op de juiste manier uw schip presenteren. Niet alleen de presentatie is daarbij belangrijk maar ook de vindbaarheid. Juist daar ligt de kennis en ervaring; zorgen dat uw schip wordt gevonden op internet. Zo zorgen wij er voor dat als mensen zoeken op bepaalde schepen dat uw schip er ook tussen staat, zelfs als het van een ander merk en type is.

U bent ook van harte welkom op ons verkoopkantoor aan het water!

Black Touch Screen Tablet

Meldt uw boot aan

Wilt u, uw boot verkopen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden of een offerte. 0418-632023 info@bootbemiddeling.nl Of direct via onderstaand formulier, daar kunt u uw gegevens invullen en een afbeelding van uw boot uploaden.